20/01/2023

5 nejlepších kempů v Evropě, které musíte zažít na vlastní kůži 

Hotelové ubytování je již pro mnoho Čechů nuda. Objevovat Evropu je nejlepší z karavanu. Evropské  kempy bývají často velice komfortní a mini karavany vám nabídnou vše, co pro své dovolené plné  dobrodružství potřebujete. Podívejte se, které kempy stojí za to navštívit. Tady je pět nejlepších. 

Istria Camping: Nejlepší kemp v Chorvatsku najdete  na Istrii 

Kdo jezdí rád do Chorvatska, rozhodně by mezi oblíbenými destinacemi neměl vynechat Istrii. Nádherné  písčité pláže a smaragdové moře budou ideální pro letní lenošení. Kemp Istria Camping je skvěle  vybaven vším, co potřebujete. Samozřejmostí jsou bazény i restaurace. Kulturní program je zde stejně  bohatý jako v hotelech. V blízkosti je několik zajímavých měst: Poreč, Funtana či Vrsar. Na půjčených  skútrech a loďkách se můžete vydat objevovat ostrůvky poblíž pobřeží. 

Village Camping Marina di Venezia: Když Itálie, tak  Benátky 

I do proslulých Benátek se lze vydat karavanem. Kempy pro karavany bývají v Itálie slušně vybavené a  dovolená v karavanu je tady skvělá i mimo hlavní letní sezónu. Máte možnost absolvovat i výlety s  karavanem a nevázat se tak na jedinou oblast v Itálii. Kemp Village Camping Marina di Venezia však  určitě vyzkoušejte. Nachází se v blízkosti Benátek a Padova, což jsou jedny z nejoblíbenějších italských  destinací. 

Camping Tartaruga: pravé Řecko na pláži 

Chcete si užít Řecko se vším všudy? Pronájem karavanů vám umožní vydat se i na pohádkově zelený  ostrov Zakyntos. Na ostrov se dostanete trajektem, což je samo o sobě velice zajímavým zážitkem. Užijte  si nádherné moře zpod krásných a příjemně stínících cypřišů, které tento zelený ostrov charakterizují. 

Mara Camping: Slovenské termální lázně stojí za to 

Ať již využijete prodej karavanů, nebo jejich pronájem, otevřou se vám zcela nové možnosti cestování.  Jezdit s karavanem po Evropě je úžasné a začít můžete poblíž, u našich sousedů na Slovensku. Najdete  zde mnoho možností pro turistiku, prohlídku památek, ale i koupání v termálech. Zajímavé je ubytovat se v  kempu na břehu Liptovské Mary. Máte to na skok do Tater a užijete si i skvělé koupání. 

Kemp v Klatovech: Koupaliště hned za branami  kempu 

Kempování je zajímavé i v Česku. Vydejte se s karavanem po českých památkách a zajímavých místech  pro koupání. Jedno najdete i v krásném městečku Klatovy, kde již začíná Šumava. Koupaliště s perfektním  vybavením zde najdete hned vedle kempu. A pokud vám bude pršet, kemp sousedí dokonce s krytým  bazénem s parádním tobogánem. 

TIP: Chcete koupit karavan, nebo si jej pronajmout? Kontaktujte nás. Nabízíme atraktivní mini karavany,  které jsou hitem pro milovníky kempování.

20/01/2023

Napsali o nás

Logo článku
Obytný přívěs z Turecka slibuje hodně muziky za málo peněz
Logo článku
Levný terénní karavan Panzer je jako stvořený pro zručné české kutily
Logo článku
Test: karavan Panzer 250
Logo článku
Obytňák Ares klame tělem, je dost prostorný a má vlastní koupelnu
Otevřít chat
1
Dobrý den, ráda Vám pomohu s výběrem některého z našich karavanů. Odpovídáme téměř ihned.

Míša z TownOut