25/10/2022

Jaké výhody má karavan? 

Člověk, který není zvyklý na dovolenou v karavanu, si často ani neuvědomuje, jaké benefity obytné vozidlo přináší. V první řadě mezi výhody karavanu patří svoboda, protože nejste závislí na ubytovacích zařízeních a dopravních prostředcích. Zkrátka zastavíte, kde zrovna potřebujete, což oceníte i v případě, jestli máte malé ratolesti. 

Svoboda

Dovolená s karavanem poskytuje neskutečnou svobodu. Cestovat tak můžete nejen v rámci České republiky, ale i do zahraničí. Klidně se můžete vydat i na nějaký ostrov, protože karavan se dostane na trajekt velice snadno. 

Karavan je také prázdninový dům za přijatelnou cenu. Zapomeňte na drahé letenky a předražené hotelové pokoje. S karavanem jen natankujete a vyrazíte za poznáváním zajímavých turistických míst. 

Flexibilita

Svoboda na cestách není vše, co si s karavanem užijete. Přizpůsobíte si vozidlo i svým představám, což je osvobozující. Samozřejmě, pokud jde o pronájem karavanů, není možné v nich dělat změny. Nicméně vlastní obytné vozidlo si klidně proměníte k obrazu svému, aby vám vyhovovalo po všech stránkách. 

Poznávání nových lidí

Komunita karavanistů je vstřícná natolik, že je téměř nemožné nepoznat nové skvělé přátele. Stačí se pak domluvit a potkat se i na další dobrodružné dovolené. 

Aktivita

Cestování s karavanem vybízí k aktivitě. Zastavíte v přírodě a projdete se lesem. Vyrazíte na nějaké túry. Jestliže si s sebou přibalíte kolo, tak můžete prozkoumat okolí i tímto způsobem. 

Udělejte si pohodlí

Prostor v karavanu může být omezený, ovšem to by vás nemělo odradit od splnění snů o dovolené v karavanu. Karavany jsou malé, ale dokonale tvarované. Obytné vozy jsou navrženy tak, aby byly kompaktní, a přitom obsahovaly vše, co potřebujete. Drobné rozměry vozidla jen přispívají k vytvoření útulné atmosféry pro ty, kteří jsou uvnitř. 

Pokud je ve vašem hledáčku prodej karavanů, podívejte se do naší nabídky.

25/10/2022

Napsali o nás

Logo článku
Obytný přívěs z Turecka slibuje hodně muziky za málo peněz
Logo článku
Levný terénní karavan Panzer je jako stvořený pro zručné české kutily
Logo článku
Test: karavan Panzer 250
Logo článku
Obytňák Ares klame tělem, je dost prostorný a má vlastní koupelnu
Otevřít chat
1
Dobrý den, ráda Vám pomohu s výběrem některého z našich karavanů. Odpovídáme téměř ihned.

Míša z TownOut