12/01/2023

Dovolená s karavanem má své kouzlo i v zimě

Myslíte si, že dovolená s karavanem je vhodná jen pro letní měsíce? To v žádném případě. Skvěle si ji užijete kdykoliv během roku, dokonce v zimních měsících. Každý karavan od TownOut je na to připraven.

Dovolená v zimě je s karavanem levnější a dobrodružnější

Lyžařská střediska jsou letos bez sněhu. Ve Švýcarsku bylo o vánočních svátcích 20 °C a místo lyžařských svahů se otevřely cyklotrasy pro horská kola. Počasí na ně je vlastně ideální i u nás. Co byste řekli na to, vyrazit si místo na lyže na horská kola? Rakousko hlásí letos již 13 smrtelných úrazů lyžařů způsobených právě nedostatkem sněhu. Na kole je to mnohem bezpečnější. Krásnou trasu najdete třeba v okolí Třeboně. Vhodná je právě pro horská kola. Pokud preferujete trasy pro silniční kola, zvolte si Baťův kanál. Trasa měří úctyhodných 80 kilometrů, a přesto je vhodná i pro děti. S karavanem ušetříte za ubytování a kola přitom hravě odvezete na střešních nosičích.

Toužíte vyrazit za hranice?

Vydejte se do některých z maďarských termálních lázní. Oblíbené jsou třeba relaxační pobyty v Hevízu. Díky karavanu můžete však projet více míst a nejste vázaní pouze na jedno ubytování. Můžete se tak stavit třeba v obřím aquaparku v Budapešti, či si užít maďarský Eger.

S karavanem se zastavte rovněž na Slovensku. Ani zde nejsou letos lyžařské podmínky zcela ideální, ale třeba oblíbené lyžařská střediska Nízkých Tater, hlásí 60 až 70 cm sněhu. Ideální podmínky nabízí Chopok-Sever, Jasná-Chopok i Chopok-Juh.

Přemýšlíte, jak dětem zpříjemnit jarní prázdniny? Nebo některý z víkendů?

Vydejte se karavanem po českých ZOO. Určitě nevynechte Ústí nad Labem, Liberec a Dvůr Králové. Samozřejmostí by měla být pražská a plzeňská ZOO. Krásná je ostravská ZOO, zoologická zahrada ve Zlíně v Lešné i v Olomouci na Kopečku. A pokud chcete být pečliví a nevynechat žádnou, stavte se též v Chomutově, V Ohradě, v Jihlavě, v Brně a v Hodoníně.

V kombinaci s dobrodružným ubytováním v parádním a stylovém mini karavanu od TownOut to bude pro děti nezapomenutelný zážitek. Karavany v nabídce TownOut (firma nabízí pronájem karavanů i prodej karavanů) jsou hitem a není s nimi problém jezdit ani v zimě. Motivujte děti, aby si během této atraktivní dovolené psaly cestovatelský deník. S karavanem pak budou chtít vyrážet za dobrodružstvím pravidelně. A dovolená s karavanem v zimě pro ně bude ještě atraktivnější.

12/01/2023

Napsali o nás

Logo článku
Obytný přívěs z Turecka slibuje hodně muziky za málo peněz
Logo článku
Levný terénní karavan Panzer je jako stvořený pro zručné české kutily
Logo článku
Test: karavan Panzer 250
Logo článku
Obytňák Ares klame tělem, je dost prostorný a má vlastní koupelnu
Otevřít chat
1
Dobrý den, ráda Vám pomohu s výběrem některého z našich karavanů. Odpovídáme téměř ihned.

Míša z TownOut