21/08/2022

4 místa v České republice, kam vyrazit na dovolenou karavanem

Pokud vás láká vskutku dobrodružná dovolená, investujte do obytného vozidla a prozkoumejte půvabná místa České republiky. Zapomeňte tedy na předražené hotely a penziony. V současné době si můžete karavan nejen zakoupit, ale klidně jen pronajmout. Záleží na tom, jak často byste ho využívali. V následujících řádcích vám představíme hned čtyři místa, kam se můžete vydat. 

Rodinný kemp Pecka

V letních měsících jsou kempy velice populární, ostatně není se čemu divit, zejména pokud jsou umístěné na zajímavém místě. Za zmínku rozhodně stojí menší rodinný kemp Pecka nacházející se v Podkrkonoší. Získal už několik ocenění, která potvrzují vysokou kvalitu i čistotu. Stejně tak si přijdou na své sportovní nadšenci, protože kemp má široké sportovní zázemím i několik dětských hřišť. Léto a voda patří k sobě, na což kemp myslí, a tak má k dispozici koupaliště. 

Stellplatz

Co takhle vyzkoušet spaní v karavanu přímo ve vinařství? Ve Velkých Bílovicích je připraveno stání pro karavany zvané Stellplatz, kde nechybí vlastní výlevka na chemické WC či možnost dopouštění pitné vody. Samozřejmě nechybí dostatečné množství elektrických přípojek. 

Vodní nádrž Nové Mlýny

Léto s karavanem můžete strávit na jihu Moravy, protože tato část republiky je vskutku půvabná. Přímo pod vinařskou Pálavou se totiž nachází soustava tří vodních nádrží zvaná Nové Mlýny. V okolí je hned několik kempů poskytujících koupání i windsurfing či výlety na lodičkách. Už vám jen stačí požádat o pronájem karavanu a můžete vyrazit. 

Safari kemp Dvůr Králové

Přímo do divočiny. Zoologická zahrada ve Dvoře Králové je vskutku ojedinělá, navíc můžete právě do tamního kempu přijet karavanem a být tak v blízkosti africkým zvířatům. Standardem jsou elektrické přípojky i pitná voda. 

Ať už máte zájem o pronájem, nebo prodej karavanu, kontaktujte nás.

21/08/2022

Napsali o nás

Logo článku
Obytný přívěs z Turecka slibuje hodně muziky za málo peněz
Logo článku
Levný terénní karavan Panzer je jako stvořený pro zručné české kutily
Logo článku
Test: karavan Panzer 250
Logo článku
Obytňák Ares klame tělem, je dost prostorný a má vlastní koupelnu
Otevřít chat
1
Dobrý den, ráda Vám pomohu s výběrem některého z našich karavanů. Odpovídáme téměř ihned.

Míša z TownOut