20/09/2022

Chystáte se na Slovensko karavanem? Prozradíme vám, kam vyrazit a co navštívit!

I v sousedním Slovensku získává cestování karavanem na oblíbenosti, ostatně není se čemu divit. Zkrátka můžete prozkoumat různá místa a přespat v jakémkoliv kempu, který má i vyhrazená místa právě pro karavany. V následujících řádcích vám poskytneme hned několik praktických tipů. Slovensko je ráj pro karavany, i když si to možná ani neuvědomujete. 

Slnečné jazerá

Velkým turistickým lákadlem je jednoznačně Senec, kde zaparkujete karavan a můžete se projít uličkou plnou restaurací, barů a diskoték, ale také se okoupat. Vyzkoušíte i různé vodní sporty. Připraven je na severu stanový kemp a na jihu zase karavanový. Ubytování je však možné kromě jiného ještě v bungalovech a apartmánech. Pro rodiny s dětmi je připraven místní akvapark s mnoha tobogány. Užijete si zábavu na minigolfu i outdoorovém hřišti. 

Camping park Karpaty

Přímo na hranici chráněné krajinné oblasti Malé Karpaty se rozprostírá kemp vhodný pro milovníky přírody a procházek. Dovolená s karavanem může být vskutku nezapomenutelná. V blízkosti se nachází i Bratislava, takže si některý den můžete udělat výlet i do hlavního města Slovenska. V kempu je k dispozici dvacet míst pro karavany s elektrickými přípojkami. 

Camping Pullmann

V Piešťanech je další kemp, který je klidný a pohodový, tedy vhodný i pro rodiny s dětmi. Jestliže plánujete podzim s karavanem, určitě udělejte zastávku i v tomto kempu, odkud vyrazíte do známých léčebných lázní Piešťany. Pro karavany je připraveno 50 míst. Vaše ratolesti nadchne malá ZOO s ovečkami, andulkami, slepicemi a pštrosem. 

Pokud máte zájem o pronájem karavanu, můžete se obrátit na nás. Vyhovíme vám i v případě, jestli máte zájem o nákup karavanu. Podívejte se do naší pestré nabídky. Vyrazte za poznáním Slovenska a těšte se na spoustu zážitků.

20/09/2022

Napsali o nás

Logo článku
Obytný přívěs z Turecka slibuje hodně muziky za málo peněz
Logo článku
Levný terénní karavan Panzer je jako stvořený pro zručné české kutily
Logo článku
Test: karavan Panzer 250
Logo článku
Obytňák Ares klame tělem, je dost prostorný a má vlastní koupelnu
Otevřít chat
1
Dobrý den, ráda Vám pomohu s výběrem některého z našich karavanů. Odpovídáme téměř ihned.

Míša z TownOut